Arkitekt-tilbygning, ombygning eller renovering

Drømmer du om at bygge om, bygge til eller bygge nyt? Hos re|TAENK arkitektur hjælper vi bolig- og sommerhusejere med at bygge til, om og se nye muligheder. Vi laver primært arkitekttegnede tilbygninger, ombygninger og renoveringer, men vi hjælper også gerne med at bygge nyt, hvis du drømmer om et arkitekttegnet hus.

Som arkitekt varetager vi blandt andet projekter for familier i Aarhus, Åbyhøj, Risskov og omegn, men vi står klar til at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm, uanset hvor i landet du bor. Vi har altid et stort fokus på ressourceoptimering, genanvendelse hvor det er muligt, materialers stoflighed og patina samt at sikre et sundt og godt indeklima.

Sådan kan vi hjælpe dig

I forbindelse med tilbygninger, ombygninger og nybyggeri kan vi blandt andet være behjælpelige med:

  • ​Ide- og skitseforslag
  • ​Materiale- og farveoversigter (til alle projekter)
  • ​Visualiseringer, animationer og VR
  • ​Myndighedskontakt, byggetilladelse og tegningsmateriale
  • ​Projektering
  • ​Udbudsmateriale (vi kan tilbyde faste samarbejdspartnere)
  • ​Interiørdesign
  • Hjælp til boligkøb
  • Byggerådgivning

Vi følger altid vores projekter til dørs, og vi bistår bygherre i alle byggeriets faser.​

​*Arkitektprojekter indeholder ikke ingeniørberegninger, opmåling af landmåler, energiberegning eller fundamentsplaner. Vi står dog gerne for kontakten.​

Hvad koster et arkitekttegnet hus eller en arkitekt-tilbygning?

Der er ikke to projekter, der er ens, og dermed er der heller ikke to projekter, der koster det samme – hverken når det gælder en arkitekttegnet tilbygning, ombygning, renovering eller et arkitekttegnet hus, der er bygget helt fra bunden. Vi arbejder ud fra erfaringspriser, som giver det bedste resultat.

Ved en arkitekttegnet tilbygning eller ombygning starter vores priser fra kr. 32.500,- inkl. moms, og her vil der typisk være tale om 35-40 timers arbejde, der bliver brugt på et skitseforslag.

Lige nu tilbyder vi 30 minutters gratis arkitektrådgivning, hvor vi gennemgår dit projekt over telefonen eller Zoom, og du kan også komme ind i vores tegnestue efter aftale. Det er helt uforpligtende. Når vi ved mere om din opgave, udarbejder vi gerne en pris til dig på en arkitekttegnet tilbygning, en ombygning eller et nyt arkitekttegnet hus.

Byg nyt hus og få en skræddersyet løsning

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 22 38 88 92 eller e-mail jfu@retaenk-arkitektur.com for at høre mere om, hvordan du får en skræddersyet løsning, hvis du for eksempel vælger en arkitekt-tilbygning. 

- Marc

​Skitseprojekt 

​Jesper fra reTAENK arkitektur hjalp os med at få udarbejdet et skisteforslag til vores nye hus. Jesper var super god til at vise os muligheder vi ikke selv havde set.

- Nicolai​

Bæredygtig tilbygning

Vi valgte reTAENK arkitektur som arkitekt på en større tilbygning til vores enfamiliehus fra 1967. Jesper fra reTAENK var god til at udfordre de valg vi indledningsvis havde taget samt afklare vores mange tvivlsspørgsmål. Vi var derfor overbevidste om, at reTAENK kunne realisere de ideer og ønsker vi havde til vores projekt. Især var sammenhængen med eksisterende hus samt brugen af genbrugs- og bæredygtige materialer et stort ønske for os som bygherre. 

Undervejs i projektet har samarbejdet og kommunikationen imellem reTAENK, vores entreprenør og os været rigtig god. Når der opstod udfordringer og tvivlsspørgsmål i byggefasen fremstod Jesper som en solid rådgiver der kunne udfordre entreprenøren og dermed sikre os de bedste løsninger for vores projekt. 

Vi er yderst tilfredse med det endelige resultat af vores tilbygning og de valg som vi i tæt samarbejde med Jesper har valgt igennem forløbet. Det har bekræftet os i valget af reTAENK arkitektur som arkitekt og rådgiver på vores projekt. Vi kan derfor give vores varmeste anbefalinger til reTAENK arkitektur.

- Martin

Tilbygning

Vi har fået tegnet en tilbygning på 47kvm i 1 1/2 plan til et eksisterende rækkehus indeholdende to nye badeværelser. Arkitekten var effektiv og involverende i forhold til at inkludere vores ønsker løsningen. 

Arkitekten stod desuden for kommunikation med kommunen i forhold til mulige materiale valg og lokal planer og betjening til at opnå byggetilladelse fra kommunen.