Projekttype:

Nyopførelse

Lokation:

Odder, tæt på vandet

​År:

2020

Arkitekt:

re|TAENK arkitektur

Sommerhus #01

Sommerhus, som individuelt kan tilpasses den enkeltes behov, uden de ydre rammer ændres. Projektet er tænkt som en type, hvor kunden selv kan sætte sit præg på det åbne køkken-alrum, entré samt badeværelset. Typen vil også kunne udvides eller senere, skulle ens nehov ændre sig, bygges til. 

Sommerhuset er placeret smukt i grønne omgivelser tæt på strand og vand. 

Projektet er udført af Mureren.nu. Se mere på www.mureren.nu.

Materialer:

Ubehandlet Thermofyr, fer- og not fra Frøslev

Velfac 200 Energy vinduer/hæveskydedøre

Troldtekt, 101, hvidmalet, K5

Design gulve

Plannja Trend klikfals

Inventar fra IKEA​

- Marc

​Skitseprojekt 

​Jesper fra reTAENK arkitektur hjalp os med at få udarbejdet et skisteforslag til vores nye hus. Jesper var super god til at vise os muligheder vi ikke selv havde set.

- Nicolai​

Bæredygtig tilbygning

Vi valgte reTAENK arkitektur som arkitekt på en større tilbygning til vores enfamiliehus fra 1967. Jesper fra reTAENK var god til at udfordre de valg vi indledningsvis havde taget samt afklare vores mange tvivlsspørgsmål. Vi var derfor overbevidste om, at reTAENK kunne realisere de ideer og ønsker vi havde til vores projekt. Især var sammenhængen med eksisterende hus samt brugen af genbrugs- og bæredygtige materialer et stort ønske for os som bygherre. 

Undervejs i projektet har samarbejdet og kommunikationen imellem reTAENK, vores entreprenør og os været rigtig god. Når der opstod udfordringer og tvivlsspørgsmål i byggefasen fremstod Jesper som en solid rådgiver der kunne udfordre entreprenøren og dermed sikre os de bedste løsninger for vores projekt. 

Vi er yderst tilfredse med det endelige resultat af vores tilbygning og de valg som vi i tæt samarbejde med Jesper har valgt igennem forløbet. Det har bekræftet os i valget af reTAENK arkitektur som arkitekt og rådgiver på vores projekt. Vi kan derfor give vores varmeste anbefalinger til reTAENK arkitektur.

- Martin

Tilbygning

Vi har fået tegnet en tilbygning på 47kvm i 1 1/2 plan til et eksisterende rækkehus indeholdende to nye badeværelser. Arkitekten var effektiv og involverende i forhold til at inkludere vores ønsker løsningen. 

Arkitekten stod desuden for kommunikation med kommunen i forhold til mulige materiale valg og lokal planer og betjening til at opnå byggetilladelse fra kommunen.