Tegnestue med +10 års erfaring

Vores tegnestue, re|TAENK arkitektur, ejes og drives af Jesper Fuglsang, der er arkitekt m.a.a. og bygningskonstruktør. Vi arbejder med en ressourceoptimeret tilgang til arkitekturen og ønsket om at se muligheder i det byggede, samt understøtte de kvaliteter der allerede er på spil frem for at rive ned og bygge nyt.

Vi har 10 års erfaring med arkitektrådgivning i alle byggeriets faser, og vi bistår blandt andet privatpersoner i hele Aarhus-området, herunder i Risskov og Åbyhøj.

Bæredygtigt mindset med fokus på et sundt indeklima

Bygninger skal i dag stå i 120 år for at være bæredygtige, men alt for mange bygninger rives for tidligt ned, fordi der ikke er tale om ordentligt håndværk, fordi der ikke er anvendt robuste materialer, der patinerer med ynde, og fordi der ikke tages hånd om indeklimaet.

Vi mener, at bygninger først og fremmest skal være sunde at bo i, men samtidig har vi også et utroligt stort fokus på bæredygtighed. Derfor arbejder vores tegnestue i høj grad med at renovere boligen med henblik på at imødekomme de ønsker, du og din familie har til æstetik, praktik og funktion, samtidig med at vi også sørger for at skabe et godt indeklima.

Vi har alle et bæredygtigt socialt ansvar, og boligdrømme behøver ikke at være et kompromis. Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at få opfyldt din boligdrøm på forsvarlig vis. Derfor er vores fokus altid på rum, dagslys og materialer – og om de kan genbruges.

Få en 3D-visualisering af dit boligprojekt

Vi tilbyder både nybyggeri, tilbygninger, ombygninger og renoveringer, og som en erfaren tegnestue kan vi både tegne og projektere i 3D, ligesom vi desuden er leveringsdygtige i både 3D-visualiseringer og VR-modeller. På den måde har du mulighed for at få et godt indblik i, hvordan ændringerne i din bolig og indretning vil komme til at se ud. 

Kontakt vores tegnestue og book et uforpligtende møde

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vores tegnestue kan hjælpe dig med at realisere din boligdrøm, eksempelvis i form af en arkitekt-tilbygning, så er du altid velkommen til at kontakte os med henblik på en snak. Ring gerne til os på telefon 22 38 88 92 eller skriv til e-mail jfu@retaenk-arkitektur.com og book et uforpligtende møde.

- Marc

​Skitseprojekt 

​Jesper fra reTAENK arkitektur hjalp os med at få udarbejdet et skisteforslag til vores nye hus. Jesper var super god til at vise os muligheder vi ikke selv havde set.

- Nicolai​

Bæredygtig tilbygning

Vi valgte reTAENK arkitektur som arkitekt på en større tilbygning til vores enfamiliehus fra 1967. Jesper fra reTAENK var god til at udfordre de valg vi indledningsvis havde taget samt afklare vores mange tvivlsspørgsmål. Vi var derfor overbevidste om, at reTAENK kunne realisere de ideer og ønsker vi havde til vores projekt. Især var sammenhængen med eksisterende hus samt brugen af genbrugs- og bæredygtige materialer et stort ønske for os som bygherre. 

Undervejs i projektet har samarbejdet og kommunikationen imellem reTAENK, vores entreprenør og os været rigtig god. Når der opstod udfordringer og tvivlsspørgsmål i byggefasen fremstod Jesper som en solid rådgiver der kunne udfordre entreprenøren og dermed sikre os de bedste løsninger for vores projekt. 

Vi er yderst tilfredse med det endelige resultat af vores tilbygning og de valg som vi i tæt samarbejde med Jesper har valgt igennem forløbet. Det har bekræftet os i valget af reTAENK arkitektur som arkitekt og rådgiver på vores projekt. Vi kan derfor give vores varmeste anbefalinger til reTAENK arkitektur.

- Martin

Tilbygning

Vi har fået tegnet en tilbygning på 47kvm i 1 1/2 plan til et eksisterende rækkehus indeholdende to nye badeværelser. Arkitekten var effektiv og involverende i forhold til at inkludere vores ønsker løsningen. 

Arkitekten stod desuden for kommunikation med kommunen i forhold til mulige materiale valg og lokal planer og betjening til at opnå byggetilladelse fra kommunen.