Ombygning af mindre sommerhus

Projekttype:
Tilbygning, ombygning og renovering
Lokation:
Ebeltoft
År:
2022
Arkitekt:
re|TAENK arkitektur

Ombygning af mindre sommerhus

Det eksisterende sommerhus er opført i 1960 og er beliggende i Egsmark ved Ebeltoft. Sommerhuset ligger med en enestående panoramaudsigt over Ebeltoft Vig til Samsø. Sommerhuset med sine små 50 boligkva- dratmeter er omgivet af åbne og overdækkede terrasser, og tilpasset sig fuldtud sine omgivelser. Det er naturen der er i centrum her.

Det lille sommerhus står som det blev bygget for ca. 60 år siden, dog har det fået skiftet vinduer, beklædning samt tagbeklædning. Nu er tiden kommet igen til at en mindre renovering, grundet nedslidning samt indem- lima.

Taghældningen ændres til 32 grader, hvilket skaber rumhøjde, og mulighed for dagslys. Samtidig bliver det muligt at optimer konstruktionerne og isoleret bedre mod det fri.

Der laves i denne sammenhæng en hems over det eksisterende soveværelser, hviket udvidere brugsarealer uden at inddrage mere af grunden til bebyggelse. Fra hemsen får man virkelig et helt fantastisk panorama- view samt lysindfald. Plønløsningen ændres ligeledes, og der åbnes op mellem stue og køkken, hvilket får lys til at bevære sig igennem sommerhuset. Samtidig skabes der mere luft og køkkenet bliver til et samtale- køkken, hvorfra man kan nyde udsigten i begge retninger.

Sommerhuset får ligeledes ny træbeklædning samt 4 VELUX ovenlys.

Materialer:
Kjellerup 6:3 TGU m. 1 spor, lodret fer- og not beklædning i sortmalet VELUX
Troldtekt, 101, hvid
Tagpap med listedækning

Call Now Button