Tegnestue i Århus

I en tid, hvor grøn omstilling rækker langt ud, har vi hos vores tegnestue i Århus taget et kærligt greb om bæredygtighed og genanvendelse, og placeret det i hjertet af vores designproces.

Hos re|TAENK arkitektur er vi ikke kun et sted, hvor drømme får plads, men også et sted, hvor fremtiden omhyggeligt formes med et kærligt blik på fortiden.

Vores tegnestue i Århus er på forkant på rejsen mod fremtiden og bæredygtighed

Vi vægter en arkitektonisk tilgang, der i sin enkelthed og individualitet er dybt forankret i respekt for materialer, indendørs klima og bevidst ressourceanvendelse. Dette resulterer i en filosofi, der ikke blot er bæredygtig, men også æstetisk tiltalende og sikrer, at vores bygninger ikke blot ældes, men ældes med værdighed og ynde. 

Drevet af denne filosofi arbejder vi med en ressourceeffektiv tilgang til arkitektur. Hos vores tegnestue i Århus er vores mål er at maksimere potentialet i eksisterende bygninger ved at forstærke deres kvaliteter i stedet for at nedrive og genopbygge.

Genanvendelse og nyskabende tænkning i hver tegning

Genanvendelse og nyskabende tænkning står centralt i hver eneste af vores projekter her i tegnestuen i Århus. Med en specialisering i at skabe moderne og innovative tilbygninger, ombygninger og renoveringer tilpasser vi os enhver boligtype. Vores omfattende erfaring, opbygget gennem hundredvis af projekter, har udstyret os med den nødvendige ekspertise til præcist at imødekomme dine ønsker og behov.

Vores brede spektrum af tjenester omfatter:

Vores engagement i bæredygtighed og innovation er en konstant tråd gennem hver af vores tjenester, hvilket sikrer, at dit projekt ikke blot opfylder dine nuværende behov, men også positivt bidrager til fremtidens miljø.

Få en 3D-visualisering af dit boligprojekt hos vores tegnestue i Århus

Vi tilbyder både nybyggeri, tilbygninger, ombygninger og renoveringer, og som en erfaren tegnestue kan vi både tegne og projektere i 3D, ligesom vi desuden er leveringsdygtige i både 3D-visualiseringer og VR-modeller. 

Det giver dig muligheden for at få et bedre indblik i, hvordan ændringerne i din bolig og indretning, vil komme til at se ud.

Vores kompetencer i tegnestuen​​

I vores tegnestue har vi over 10 års erfaring med arkitektrådgivning i alle byggeriets faser. Det drives til dagligt af Jesper Fuglsang, som har en baggrund som arkitekt MAA (Medlem af Akademisk Arkitektforening) og bygningskonstruktør.

Som navnet på tegnestuen antyder, arbejder vi med at gentænke de boligmæssige udfordringer privatfamilier står over for, når de skal indfri deres boligdrømme. 

Om det er en tilbygning, en større ombygning eller et nybyggeri, handler det om at fremtidssikre sin bolig på den langsigtet plan. Hos re|TAENK arkitektur sørger vi for at din nye bolig, er i trygge hænder.

Tegnestue med fokus på fremtid

Bygninger skal i dag stå i 120 år for at være bæredygtige, og alt for mange bygninger rives for tidligt ned, fordi det ikke er ordentligt håndværk, eller bygget med robuste materialer der patinerer med ynde, og fordi der ikke tages hånd om indeklimaet.

Som dit arkitektfirma, sørger vi for at din bygning bliver tegnet op med omtanke for bæredygtighed og holdbarhed. 

Arkitekt til tilbygning, ombygning, renovering & nybyggeri

Som arkitekt udfører vi arkitektprojekter i alle størrelser, uanset om der er tale om tilbygninger, ombygninger eller renoveringer. En fornyelse vil altid give mange gode fordele, uanset om man ønsker at bo i boligen eller sætte den til salg. Ønsker man f.eks. naturligt lys eller fjerne skillevægge, så der er mere plads, så hjælper vi det med at gøre det til en realitet. 

Ønsker du at vide mere om dine muligheder, eller mangler du sparring til dit fremtidige byggeprojekt, så er vi den rette arkitekt for dig. Vi gennemgår alle dine idéer og vurdere din budgetplan, for at give den mest optimale løsning, så du ved hvad der kan realiseres. 

Vores syn på bæredygtighedens væsentlige rolle for fremtidige boliger

Hos vores tegnestue i Århus ser vi bæredygtighed som en afgørende faktor for fremtidens byggekunst. Vi forstår, at for at en bygning skal kunne stå stolt gennem tiderne i op til 120 år kræver det mere end blot et flot design. 

Det kræver håndværk af højeste kvalitet og brugen af robuste materialer, der ikke alene holder, men også ældes med ynde. Vi ser alt for ofte, at bygninger bliver revet ned før tid, enten på grund af dårligt håndværk, brug af skrøbelige materialer eller manglende hensyn til et sundt indeklima.

Som et arkitektfirma tager vi dette alvorligt. Vores tilgang til design og byggeri er præget af en dyb respekt for både miljø og materialevalg. Vi sikrer, at din bygning ikke kun er æstetisk tiltalende, men også bygget til at vare ved. Vores fokus på bæredygtighed betyder, at vi nøje overvejer alle aspekter af byggeprocessen, fra valg af materialer, der patinerer smukt over tid, til udformning af rum, der fremmer et sundt og behageligt indeklima.

Lad os kontakte jer


  Et stærkt samarbejde med menneskelige værdier udgør kernen for vores succes

  Vi forstår, at fremragende projekter opstår gennem et frugtbart samarbejde, der involverer bygherre, rådgivere og dygtige håndværkere. Hos tegnestuen i Århus har vi faste partnerskaber med kvalificerede ingeniører og entreprenører bidrager til en atmosfære af synergi, tillid og forståelse, hvilket er afgørende for at realisere og forbedre kvaliteten af kundens boligdrømme.

  Samtidig bærer vi en dyb respekt for menneskelige værdier og miljøet. Vi anerkender, at det koster at prioritere bæredygtighed og sundhed, men vi er også overbeviste om, at det er en investering, der betaler sig tilbage mange gange. Med et fokus på helheden skaber vi ikke blot økonomisk værdi, men også en dybere menneskelig værdi. 

  En arkitekttegnet bolig eller tilbygning, designet med omtanke for både miljø og sundhed, vil ikke kun være lettere at sælge og mere værd; den repræsenterer også holdbare løsninger, der vil gavne generationer fremover.

  arkitekt tegning af hus
  b2_1096
  Har du et projekt på tegnebrættet?

  Ønsker du at komme i kontakt med os for at høre mere om dine muligheder?

  Så kan du med fordel kontakte os på 22 38 88 92, sende en mail til jfu@retaenk-arkitektur.com.

  Hvis du foretrækker, at vi kontakter dig, så brug under ét minut på at udfylde vores formular.

  Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


   Call Now Button