Arkitekt Projekter

Vores tilgang er detaljeorienteret og personlig, og hvert projekt er en rejse mod at finde den perfekte balance mellem form og funktion.

Hos re|TAENK arkitektur er hvert projekt en unik udfordring, der behandles med nysgerrighed og engagement.

re|TAENK arkitektur tager udgangspunkt i stedet, historien og materialerne

Vi forstår, at et byggeprojekt kan være en stor beslutning, og en investering der kræver en høj grad af tillid til den professionelle, der udfører arbejdet. Derfor kan vi med stolthed sige, at vi er eksperter i feltet, og vil tage dig igennem hele processen – fra skitse til færdig byggeri. 

Vi laver altid unikke og personlige løsninger, der passer til dine behov og ønsker, og sørger for, at de er inkorporeret i det endelige resultat. Med re|TAENK arkitektur som din arkitekt er du garanteret en professionel og personlig service, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

 Vi tror på, at bæredygtig arkitektur kan være med til at skabe en bedre verden, og derfor arbejder vi altid ud fra et bærdygtigt perspektiv, der tager hensyn til miljøet. Vi arbejder ud fra den idé, at bæredygtighed er mere end dets C02 aftryk og grøn omstilling. Hos re|TAENK arkitektur vil vi være en del af at skabe en bæredygtig fremtid. Vi har derfor stor fokus på genanvendelse hvor det er muligt, samt fokus på ressource optimering i alle vores projekter. 

Vores tilgang til arkitekturen er karakteriseret ved det enkelte udtryk, hvor igennem vores tilgang til materialerne, om de er genanvendte eller nye, indeklimaet, ressourceforbruget, tilsammen udgør en tilgang, der på bæredygtig og æstetisk vis sikrer, at bygningerne ældes med ynde og vil stå i mange år til glæde for vores næste generation.

Med re|TAENK arkitektur får du professionel og faglig rådgivning, både i forhold til størrelse, materialevalg, design og mere. Det gamle forenes med det nye, og er med til at skabe et flot og harmonisk resultat. 

Hvad siger vores kunder

5/5
Vi har brugt Jesper til en gennemgående renovering med både ny tilbygning og ny 1. sal. Jesper har været med fra starten og hjulpet os rigtig godt. Jesper er god til at se muligheder, er meget fleksibel og vi har haft et godt samarbejde. Vi er meget tilfredse med skitser og rådgivning om materialevalg og andre løsninger.
Niklas
reTAENK arkitektur har hjulpet med at tegne en tilbygning til vores nuværende hus. Det har været en rigtig god proces, hvor der er blevet lyttet til vores ønsker, ligesom reTAENK arkitektur er kommet med gode forslag og anbefalinger, og samtidig haft fokus på vores budgetramme.
Martin
Jesper fra reTAENK arkitektur hjalp os med at få udarbejdet et skisteforslag til vores nye hus. Jesper var super god til at vise os muligheder vi ikke selv havde set.
Marc
Previous slide
Next slide

Har du et projekt på tegnebrættet?

Ønsker du at komme i kontakt med os for at høre mere om dine muligheder?

Så kan du med fordel kontakte os på 22 38 88 92, sende en mail til jfu@retaenk-arkitektur.com

Hvis du foretrækker, at vi kontakter dig, så brug under ét minut på at udfylde vores formular.

Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.


    Call Now Button